Team SUP bestyrelse til tilpasning

Team SUP bestyrelse til tilpasning

Produktdetaljer Team SUP bord til tilpasning Du kan nyde fornøjelsen at rejse rundt med en oppustelig stand up paddle board i regelmæssig størrelse alene eller tandem. Men du har ingen idé om, hvad du føler, når du bevæger dig rundt på det ekstra store SUP-bord, der hedder team SUP-bord. Til...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer

DSC06864_副本

Team SUP bord til tilpasning

Du kan nyde fornøjelsen at rejse rundt med en oppustelig stand up paddle board i regelmæssig størrelse alene eller tandem. Men du har ingen idé om, hvad du føler, når du bevæger dig rundt på det ekstra store SUP-bord, der hedder team SUP-bord.

For holdkort er det fysisk designet til at få folk til at lære at kropslig samarbejde med andre bedre at udføre en mission som et team, der signifikant forbedrer holdsammenhængen blandt medlemmer, som midlertidigt arbejder sammen. Endnu vigtigere er holdkortet ud fra et mentalt aspekt, designet til at få folk til at indse, hvor vigtigt det er for teamwork spirit i spillet, som er en kritisk faktor i vores daglige liv. Dette er en skønhed i holdbrættet, at stigende antal mennesker har valgt det som fritidsaktivitet at deltage i.

Team SUP styret leveres i forskellige størrelser, herunder 5,48x1,45x0,2 for 10persons, 4.5x1x0.2 for 6-8persons, 4.35x1.27x0.2 for 6-8persons og 5x1.5x0.2 for 8persons eller det kan tilpasses til opfylder forskellige krav fra kunder over hele verden.

DSC06863_副本

DSC06861_副本

5

Hot Tags: team sup bord til tilpasning, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like