Tre Chambers Board

Tre chambers bord er helt nyt og innovativt design til sup board. De tre kamrebrædder revolutionerede den måde, hvorpå vi bruger sup-bord, som tilføjer den særskilte oplevelse, når vi rejser rundt på vandets overflade med variationen af sup bord. Du vil aldrig glemme det. Når de tre ...
Chat nu

Produktdetaljer

Tre chambers bord er helt nyt og innovativt design til sup board. De tre kamrebrædder revolutionerede den måde, hvorpå vi bruger sup-bord, som tilføjer den særskilte oplevelse, når vi rejser rundt på vandets overflade med variationen af sup bord. Du vil aldrig glemme det.

DSC03825_副本.jpgThree Chambers Board1.jpg

Når de tre kamrebræt er præsenteret foran dig, er jeg 100 procent sikker på, at du vil lide det uundgåeligt på grund af dets klumpede udseende. Du vil sikkert føle sikkerhed ved synet af det. Ja bestemt. Tre kamrebræt er helt sikkert og stabile på grund af dets unikke struktur. Der er to lange airbags i samme længde monteret på begge sider af den oppustelige sup bord. Tre kamrebrætter ligner kajak, men det adskiller sig fra kajak med hensyn til funktion. Så der gives et helt nyt navn til det, kaldet tre kamret.

Three Chambers Board3.jpg

Tre kamre bord kan bruges til mange lejligheder. Den har god stabilitet, så vi kan have forskellige oplevelser uanset hvor du rejser rundt i flod, sø og til havs.

En fordel ved de tre kamrebrætter er udstyret med en lille bærbar stol, der passer perfekt til den. Stolen kan let fastgøres eller fastgøres på brættet, hvilket gør det nemt for rytteren at sidde på brættet. På samme tid er der to padle til rådighed for tre kamrebræt. Med ovennævnte kits har tre kammerborde funktion både på bord og kajak.

Stigende antal kunder begynder at vælge tre kamrebræt for sjov. Med sit unikke design og enestående overordnede præstationer er tre kammerkort ideel valg for dig at vælge. Der er mange billeder, der er sendt af vores kunder, hvoraf nogle viser, at tre kamrebrætter bruges til fritidsaktiviteter som fiskeri. Det er en ganske god ide.

Three Chambers Board2.jpg

Indtil nu har jeg lyst til at miste tid til at købe tre kamre til nyt eventyr. Det vil helt sikkert blive en af mine bedste "ven". Hvad venter du på? Ring og læg ordre. Tak for dine opmærksomheder.

Three Chambers Board4.jpg

Hot Tags: tre kamre bord, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like