Shortboard surfbræt

Shortboard surfbræt var designet med funktionalitet, komfort og bekvemmelighed i tankerne. Shortboard surfbræt er bygget med en ekstremt stiv drop-søm design og en aftagelig center fin, der leverer konsekvent sporing. Den overordnede form gør for en stabil oppustelige, og den store EVA...
Chat nu

Produktdetaljer

Shortboard surfbræt var designet med funktionalitet, komfort og bekvemmelighed i tankerne. Shortboard surfbræt er bygget med en ekstremt stiv drop-søm design og en aftagelig center fin, der leverer konsekvent sporing. Den overordnede form giver en stabil oppustelige, og den store EVA footpad giver godt greb og komfort. Shortboard surfbræt omfatter også en 3-stykke aluminium/plast rejse pagaj, en højtryks foråret ventil, rustfrit D-ringe til at sikre små last, en praktisk bærehåndtag, et højtryk dobbeltvirkende pumpe og en praktisk rygsæk bæretaske. Den perfekte bord til at komme ud og padle overalt på jorden!
Shortboard Surfboard2.jpg Shortboard Surfboard3.jpg

Shortboard surfbræt er den perfekte all-round bord med en ren uden dikkedarer design bygget til præstation og stil. Super stabil og effektiv hurtig glide i fladt vand. Inkluderet er en integreret håndtag for nem medbringer og en robust, men alligevel blødt EVA hukommelse skum dæk pad, der vil holde dine fødder komfortabelt i timevis! Nyd den ydeevne og kvalitet af boards koster betydeligt mere til en overkommelig pris.

Shortboard Surfboard4.jpg

Hot Tags: shortboard surfbræt, bedste, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like