Paddle Board med LED Lights

Paddle bord med led lys er blevet et fashionabelt vand sport produkt. Suring, touring og racing med sådan ledet paddle board er blevet en uimodståelig trend. Lad billedet, der rejser rundt på bordet til søs i den mørke nat, virkelig skabe mindre sjov til surfing. Hvor skam er det. Men...
Chat nu

Produktdetaljer

Paddle bord med led lys er blevet et fashionabelt vand sport produkt. Suring, touring og racing med sådan ledet paddle board er blevet en uimodståelig trend. Lad billedet, der rejser rundt på bordet til søs i den mørke nat, virkelig skabe mindre sjov til surfing. Hvor skam er det. Men med padleplank med ledet lys er det helt anderledes oplevelse. Med dette unikke design kan du rejse rundt med padlebræt med LED-lysende blændende lys uden nogen visuel barriere og nyd det vidunderlige øjeblik med sine LED-lamper.

blob.pnglys-up-stand-up-padle-boards48504948359.jpg

LED-lamper kan installeres på alle slags understøtninger med forskellige størrelser. For eksempel på hele bordet, racerbræt, surfbræt kids board og vinduebord samt team bestyrelsen. belysningssystem, monteret på paddle board med led lys, lavet af den nyeste teknologi. Dens unikke design udvider levetiden effektivt. Paddle bord med led lys er egnet til surfing og drev til søs om natten. Selvfølgelig kan du lave asana på LED bordet. Lad billedet, at Paddle board med ledet lys i lyse rød farve udsender fascinerende lys, mens en række vanskelige yoga stillinger er færdige på tavlen. Fantastisk! Hvis der er en fotograf, der sker for at stå der og fanger det smukkeste øjeblik som klikker lukkeren. Der er intet perfekt end det. Det er hvad paddlebræt med ledede lys bragt til os. Hvis du er interesseret i dette LED bord, bedes du sende en besked til os nedenfor. Hvad venter du på, det er bedre gjort end tanke.

DSC02559_ 副本 .jpg


Hot Tags: padle bord med LED lys, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like