Allround Stand Up Paddle Board

Stand-up paddle bordet har en overdrevet bølge design for ryttere, der ønsker både stabilitet og optimal ydeevne i mellemstore til små størrelser. Det har en overdrevet hale rocker, V bund og bløde skinner for at gøre en bølge utrolig let. Denne form af alle omkring står op ...
Chat nu

Produktdetaljer

Stand-up paddle bordet har en overdrevet bølge design for ryttere, der ønsker både stabilitet og optimal ydeevne i mellemstore til små størrelser. Det har en overdrevet hale rocker, V bund og bløde skinner for at gøre en bølge utrolig let. Denne form af hele stand-up paddle board er perfekt til lettere ryttere i små surfe og større ryttere, der ønsker mere stabilitet i et kortere bølgebord.

DSC00234_ 副本 .jpgDSC02605_副本.jpg

Hele stand-up paddle board er designet specielt til kvinder, der ønsker ubesværet bølge-ridning, rekreation cruising og nem transport. Det har et kompakt design, der kan passe til minivans, sportsvogne og stationevogne.

DSC02604_ 副本 .jpg4B7970F4AB385B49ED87C8AA290FDABF.jpg

Alt rundt stå op padle bord er fantastisk til all-round cruising, touring, lære det grundlæggende og ride små bølger. Hele paddlebrættet har en ekstra bred omrids i hele næse, midsektion og hale, der giver utrolig stabilitet. Specielt holdbar og letvægts for dens volumen, hele stand-up paddlebrættet har en quad-konkav bund - som kanaliserer vandet fra næse til hale - leverer utroligt glidende glidning til et bord af denne længde.


Hot Tags: alle omkring stå op paddle bord, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like