Yoga Board

Yoga bord bliver stadig mere populært i verden. Det er rapporteret, at yoga på den oppustelige sup bord er en af de måde måde for kropsbygning at kvinder fortaler mest. I det seneste år er populariteten af yoga board blandt offentligheden endnu ikke blevet anerkendt i Kina. Afledt...
Chat nu

Produktdetaljer

Yoga bord bliver stadig mere populært i verden. Det er rapporteret, at yoga på den oppustelige sup bord er en af de måde måde for kropsbygning at kvinder fortaler mest. I det seneste år er populariteten af yoga board blandt offentligheden endnu ikke blevet anerkendt i Kina. Afledt af sup board er yoga bord en stigende tendens i de fleste europæiske og amerikanske lande.

IMG_4960 - 副本.JPG1.png

Yoga bord er en gren af stand up paddle board. Det integrerer gamle indiske asana med surfing bevægelse mesterligt. Der er en følelse af slank og yndefuldhed, når du gør asana på tavlen i vandet, hvor fokus er det eneste du skal være opmærksom på. Omgivet af frisk luft, lyst sollys og smukt miljø, gør asana på tavlen os mere afslappende end i et fitnesscenter eller yoga gym.


Det stigende antal mennesker vil acceptere en sådan populær vandsport.

2.png

Når det kommer til fordele ved at gøre asana på tavlen, handler det kun om udendørs yoga. Outdoor yoga kaldes også aerobic yoga, som gør det muligt for folk at udøve yoga frigivelse tryk og strække sig ud i et roligt miljø. De kan indånde en rigelig mængde frisk luft mens du nyder fornøjelser både fysisk og mentalt, når du gør det

g asana. Når du kombinerer yoga med stærkt sollys, havvand og frisk luft, kan folk, der udøver asana på bordet, få flere og flere fordele, som Mother Nature giver.


Hot Tags: yoga bord, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like