surfbrætter

Surfboard er højpræget bølgekort, der skaber en fremragende balance mellem stabilitet og lydhørhed og appellerer til ryttere, der søger øget ydelse i et mere tilgængeligt format. Letvægts og stiv, surfbrættet giver en mere direkte følelse for en skarp og lydhør ...
Chat nu

Produktdetaljer

Surfboard er højpræget bølgekort, der skaber en fremragende balance mellem stabilitet og lydhørhed og appellerer til ryttere, der søger øget ydelse i et mere tilgængeligt format. Letvægts og stiv, surfbrættet giver en mere direkte følelse for en skarp og lydhør rideoplevelse.

QQ图片20160714140337.jpgQQ图片20160714140341.jpg

Surfbrættet er designet specielt til kvinder, der ønsker enestående bølgekørsel, og er et let at ride design, der leverer super glat udskæring. Formen og størrelsen er perfekt til mellemliggende og avancerede ryttere, der ønsker at surfe til næste niveau, samtidig med at stabiliteten opretholdes takket være den dunkle dobbelte V-bund.


Surfbrættets form skaber et stort søde plet, hvilket resulterer i ubesværet start, hurtig acceleration og lydhør over linjen surfing. Surfboard har et kompakt design, der nemt kan passe ind i minivans, sportsvogne og stationevogne og kan rides som en thruster eller quad, grating ryttere mulighed for at tilpasse brættet til deres ridestil og tilstand.

DSC03403_ 副本 .jpg

Hot Tags: surfbræt, bedste, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like