Racing Board

Racing board er specielt designet til konkurrence i stedet for rekreation. Racing board er ikke let for nyere roere at manøvrere på grund af dens smalle bredde. Design for dette bord er designet til at reducere modstand af vand, da det bevæger sig mod hurtigt. Så de professionelle ryttere...
Chat nu

Produktdetaljer

Racing board er specielt designet til konkurrence i stedet for rekreation. Racing board er ikke let for nyere roere at manøvrere på grund af dens smalle bredde. Design for dette bord er designet til at reducere modstand af vand, da det bevæger sig mod hurtigt. Så kan de professionelle ryttere være i stand til at drage fuld fordel af enhver afgørende konkurrence lejlighed og konkurrere med andre for bedre ydeevne. Racing board kan være i stand til at tilpasse sig stor række betingelser, herunder fladt vand, chop, åbne hav og surfing race.

 blob.png IMG_0108.JPG

 

I konkurrencen fandt sted i det flade vand, med blødere midsection skinner, højere release hale og øget volumen, racing board kan gøre meget hurtigere når accelerere ned linjen. Det unikke design af forbedrede dihedral figur kanaler vand fra næse til hale hurtigere, muliggør en gennemtrængende V figur næse til at bryde gennem mere hurtigt stykke tid forblive undtagelsesvis retningsstabilitet. Dette bord er designet til at holde ryttere på deres højeste i hele sprints og langdistance løber.


I det åbne hav, er facet i næsen flyttet tilbage mod centrum af bestyrelsen for glat forgyldning form, der giver mere volumen, større stabilitet og chop-spise effektiviteten behov for at ændre åbent vand betingelser.

 


Hot Tags: Racing board, bedste, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like