Oppustelige vindue SUP bord

Oppustelige vindue SUP bord

Produktdetaljer: Oppustelige vindue SUP bord som oppustelige SUP bord er blevet stigende populær blandt mennesker med begejstring for vand sport over hele verden, efterspørgslen efter sådanne roman bestyrelser er vokset internationalt. For at opfylde forskellige krav fra mennesker til hoppeborg SUP...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

                                   

Oppustelige vindue SUP bord

Som oppustelige SUP bord er blevet stigende populær blandt mennesker med begejstring for vand sport over hele verden, er efterspørgslen efter sådanne roman bestyrelser vokset internationalt. For at opfylde forskellige krav fra mennesker for oppustelige SUP bord til forskellige formål, er dens variationer kommet ud, kid board, team bord og lys bord. Men i dag vil jeg gerne introducere en ny variation — oppustelige vindue SUP bord.

Jeg tror, at nogle mennesker ikke har idé om, hvad der er vindue SUP bord og hvordan ser det ud. Som navnet antyder, er vinduet SUP bord har et gennemsigtigt vindue på det gør forskellige fra andre former for oppustelige SUP bord og dens variation. Generelt er et gennemsigtigt vindue normalt udhulet rundt i området ved siden af anti-udskridning mat med to gennemsigtig film på både op og ned side af SUP bord eller bare uden to gennemsigtig film efterlader et hul hul på det for sjov. Placeringen af vinduet kan justeres baseret på dine specifikke krav.

                                  

Når du føler dig tør for saft efter surfing for lang afstand med vindue SUP bord, kan du tage en resten sidder i bestyrelsen og udforske undersøiske verden gennem sådanne gennemsigtig film, gør det muligt for folk at nyde den smukke undersøiske landskab uden visuel barriere mellem mennesker og fantastiske undersøiske væsner.

Farven på oppustelige SUP bord er forskellige: Rød repræsenterer entusiasme og livlige, gul står for lys af visdom i mørket, grønne symboliserer sundhed og håb og blå betyder  skønhed, blid og rolig. Hvilken en er din favorit?

                                      

Hot Tags: oppustelige vindue sup bord, bedste, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like