Gummibåd for gummibåd

Gummibåd for gummibåd

Produktdetaljer: Oppustelig paddelplads Oppustelig paddelplads er vist rundt omkring i verden, og mange mennesker elsker denne sport. Der er mange verdensberømte surfepladser. Australien Den australske brochureblad af den berømte rejsebog LP er en person med en oppustelig ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:


Gummibåd for gummibåd

Oppustelig turneringsbræt har vist sig rundt om i verden, og mange mennesker elsker denne sport. Der er mange verdensberømte surfepladser.

Australien

Den australske brochyredækning af den berømte rejsebog LP er en person, der har en gummibåd for gummibåde, og det siges, at alle i Australien vil surfe. Australien har mere end 3.000 strande til surfing. Hvis du skifter til en surf hver dag, vil det tage mindst 3 år at komme til alle strande med gode bølger. Det er bedst kendt for Bondi Bondi Beach, Manly Manly Beach, Torquay Torquay Beach, Bells Bells Beach.

Bondi strande er store og hårde og har visse risici. Den venstre side af stranden er et begyndere, blødt tavleområde, højre side er et professionelt tavleområde, og midten er et turistbadområde.

Surf pletter langs Great Ocean Road:

Torquay Beach er en børnestrand mod nordøst med lavt vand og små bølger. Den sydøstlige strand har en stor vind og bølger, og højre side er den største. Der er en livreddende klub.

Klokkestranden er opdelt i to bølger, som begge er dækket med klippekoraller. Der er ingen livreddende service. Det er ikke velegnet for begyndere at surfe her.

Apollo Bay Beach er sikrere for stranden. Redningsredskaber kræves på større steder og helligdage.

Haven fe strand er bunden af stranden. Der er også livreddende tjenester i de største bølger. På grund af det lille antal mennesker i området er det dog stadig nødvendigt at være opmærksom.

Portland har en livreddende klub ved det vigtigste punkt i Portland, men den lokale velkendte bølge af gul rockklub er en 5-minutters kørsel, og sort næse leverer ikke livreddende tjenester. Områdets bridgewater ligger 15 minutters kørsel fra byen, og opdagelsesbugten ligger 30 minutters kørsel fra byen. Der er store bølger, men ingen tjenester.

Folding Hawaii

(Oahu, Hawaii)

Hver gummibådspiller, der er oppustelig, vil mindst tage en gang til Hawaii. Oahu er den vigtigste ø Hawaii og det vigtigste surfested. Formen på øen får øen til naturligt at danne fire surfkyster. På grund af monsunens indflydelse på Hawaiiøerne gør bølgerne fra det nordlige Stillehav om sommeren ofte bølgerne op til 4 meter, nogle bølger kan være så høje som 8 meter eller mere, og surfere kan glide mere end 800 meter .

Hvis folk er interesseret, kan du gå til havet på Hawaii for at se. Hver weekend er ingen undtagelse. Der er altid nogle overvægtige kvinder på stranden, iført alle slags bikini, tjekker vandtemperaturen, ser på bølgerne, smiler og griner, når bølgerne ruller. Den nyoprettede Women's Surfing League er blevet arrangør af disse kvinder, der ønsker at være fysisk fit og slank. Denne surf-liga organiserer endda kvinder til at gennemføre surftræning i det sydlige Californien, hvilket giver dem mulighed for at mestre færdighederne ved surfing og slanking så hurtigt som muligt.

Sammenklapning af Frankrigs sydvestkyst

(Sydvestfrankrig)

I 1956 bragte Hollywood-dramatikeren Peter Viertel surfsport til Frankrig for at smage lækre vine, for at nyde sexede franske kvinder og opleve den gamle franske kultur.

Foldning af Nationaløerne

(MENTAWAI-ØER)

Nandawi-øerne ligger på den vestlige side af Indonesiens Sumatra-ø. Der er fire større øer og utallige øer, der danner et antal surf-venlige kyster. De forskellige strømme i det sydlige Indiske Ocean mødes her, hvilket gør bølgerne her meget stærke. Ligegyldigt hvad vinden er, er der bestemt et sted at surfe her, og der er 6-10 meter store bølger.

Sammenklappelig Bali

(Bali Island)

Bali er en verdensberømt turistø og et verdensberømt surfeplads. Der er store og små bølger året rundt. Alle, der surfer, er som et myrered. Surfing er et landskab her og livet. En del af folks liv her. De mennesker, der rejste her, surfede hele året, og Bali-øerne Lombok (Lombok) og Lembongan (Langmeng Island) havde også en masse bølger. Bali-øens berømte bølger Uluwatu, Pandang Padang, umulige ting, Bingin, Dreamland, Balangan, Airport Reef, Kuta Beach, Padama, Canggu, Old Mans, Balian Beach, Serangan, Keramas osv.

Folding Tahiti

(TEAHUPO'O)

Der kan kun være en af de højeste bølger i verden. Dette er TEAHUPO'O, som er beliggende i Tahiti i det sydlige Stillehav. Da der ikke er nogen blokering af kontinentalsokklen, vender den direkte mod bølgerne fra det sydlige Stillehav, hvorfor bølgerne her er højere end andre steder.


Hot Tags: gummibåd, der bedst er til salg

Undersøgelse

You Might Also Like