Oppustelig hærdepadling

Oppustelig hærdepadling

Produktdetaljer: Gummibåd Huringan Riyuewan Sun Moon Bay ved krydset mellem Wanning og Lingshui i Hainan er det mest velegnede sted til oppustelig surfingpadling i Kina. Vandet er klart, og vandtemperaturen er passende. De store bølger om vinteren tiltrækker altid surfere ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Oppustelig hærdepadling

Hainan Riyuewan

Sun Moon Bay ved krydset mellem Wanning og Lingshui i Hainan er det mest egnede sted til oppustelig surfingpadling i Kina. Vandet er klart, og vandtemperaturen er passende. De store bølger om vinteren tiltrækker altid surfere fra hele verden. Det planlægger i øjeblikket at bygge Kinas største surfeklub og Kinas surfebase. Den 26. oktober 2011 blev ASP World Women's Longboard Final afholdt her.

Sun Moon Bay er blevet fødestedet for moderne kinesisk surfkultur. Dens klub har flere års undervisningserfaring og har uddannet et stort antal surfinstruktører. En stabil udvikling af surfingkulturen er dannet i lokalområdet. Fra januar 2016 var der mere end 3 indenlandske og internationale surfbegivenheder gennem vinteren.

Folding Shenzhen

Det mest egnede sted til oppustelig surfing-padling i Shenzhen er selvfølgelig ikke Dongchong og Xichong. Når den nordøstlige monsun snor sig om vinteren, surfer den østlige, og når sommertyfonen rager i Stillehavet, surfer den vestlige.

Sammenfoldelig Qingdao

I surfesæsonen er bølgerne i Qingdao lige rigtige, hverken for store eller for små. Fra marts, i slutningen af november, med godt surfudstyr, er surfing om vinteren ikke noget problem. Den tredje strand, den gamle sten og andre bølger er de vigtigste spillesteder for den lokale surfingliga. Dette sted samler som Hainan et stort antal vestlige bølger.

Sammenklappelig Zhoushan Zhujiajian

Blandt de faste vejrforhold hvert år har Zhujiajian en meget god bølgeforestilling, ikke mindre end nogen bølge i Kina. På grund af manglende observation er den imidlertid ikke udviklet indtil videre.

Flere og flere padle-entusiaster er med på ovennævnte surfpletter. oppustelige surfing padleplader har allerede haft en vis salgsmængde i Kina, men deltagelsen er langt mindre end de europæiske og amerikanske lande. Jeg håber, at flere vælger denne sjove sport.

4


Hot Tags: oppustelig suringpadling, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like