Oppustelig Stand Up Paddle Board med tre luftkamre

Oppustelig Stand Up Paddle Board med tre luftkamre

Produktdetaljer Opblåsbar stativ med tre luftkamre Som opblæselig stativ ophængspladet er blevet mere og mere populært blandt mennesker rundt om i verden. Variationen har styrt sin vej ind i vores daglige liv. I dag vil jeg gerne introducere den nye variant af SUP board -...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer


Oppustelig Stand Up Paddle Board med tre luftkamre

Da den oppustelige stand up paddle board er blevet mere og mere populære blandt mennesker rundt om i verden. Variationen har styrt sin vej ind i vores daglige liv. I dag vil jeg gerne introducere den nye variant af SUP board-oppustelig stand up paddle board med tre luftkamre. Hvad er den oppustelige stand up paddle bord med tre luft kamre? Hvis du oversætter bogstaveligt, forstår du, at der er nogle airbags, der tilføjes til den oppustelige stand up paddle board. Bingo! Disse ekstra luft kamre er lavet af premium kvalitet af PVC, som har en fremragende anti-ultraviolet egenskab. De kommer også i forskellige farver baseret på de specifikke krav fra vores kunder.


Det unikke design af et sådant bord er design med ekstra luftkamre installeret på begge sider af ISUP'en for at øge det område, hvorfra SUP'en kommer i kontakt med vandoverfladen, hvilket gør den mere stabil, da den bevæger sig frem og tilbage omkring vandet . Nogle gange kan opblæsbart opstillet padlebræt med tre luftkamre bruges som den enkle udgave af kajak til sjov. Hvis du er en fiskerfløj, kan sådan SUP-bord tilbyde dig en unik oplevelse, der er helt anderledes end at være på jorden. Du kan sætte en bærbar stol på overfladen af den oppustelige stand up paddle bord med tre luft kamre og nyd glæden ved at fiske mens man værdsætter det smukke landskab omkring dig.


Hot Tags: oppustelig stand up paddle bord med tre luft kamre, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like