Oppusteligt stand up paddle board til turnering

Oppusteligt stand up paddle board til turnering

Produktdetaljer: Oppustelig stand up-paddle board til turnering Lad først og fremmest begynde at tale om oppusteligt stand up-paddle board til turnering. Det bruger den avancerede teknologi kaldet drop stitch. Hvad er drop stitch på jorden? Dette materiale gør det muligt for os at fremstille oppustelig SUP ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Oppusteligt stand up paddle board til turnering

Lad os først og fremmest begynde at tale om oppustelig stand up paddle board til turnering. Det bruger den avancerede teknologi kaldet drop stitch. Hvad er drop stitch på jorden? Dette materiale gør det muligt for os at fremstille oppusteligt SUP-kort til yogaplader med en flad overflade, der kan være oppustet til stenhård stivhed. Du får hard shell-ydelse sammen med let transport og opbevaring af en oppustelig. Hvad gør dette muligt? Titusinder af fine tråde. Processen starter med at sammenføje to stykker polyestervævet støttestof med tusinder af fine polyestertrådlængder. Hver nål syr en kontinuerlig, jævnt fordelt tråd, frem og tilbage mellem de to stykker vævet stof, og låser dem sammen i en utrolig stærk enhed. Dernæst påføres en lufttæt belægning på de ydre overflader på begge sider af materialet. Den egentlige monteringsproces involverer arbejdskrævende limning af sidevægsmaterialet til de øverste og nederste dele af drop-stitch-materialet. Derefter limes et udsmykningsbånd over hver skødssøm for et lufttæt slutprodukt. Hvad du har nu er en super stærk konstruktion, der kan pumpes op til tryk op til 20 pund pr. Kvadrat.

Har du nogensinde haft oplevelse af at rejse gennem det blå / turkise havvand med din elsker eller dit babe kæledyr tandem mod azurblå himmel med oppustelig stand up paddle board for at turnere og nyde det smukke og maleriske vandlandskab mens du padler og nyder det søde private øjeblik med din dyrebare? Det skal være en spændende og unik romantisk oplevelse, som kun kan gives af oppustelig stand up-paddle board til turnering.

Hot Tags: oppusteligt stand up paddle board til turnering, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like