Opustelig Racing Stand Up Paddle Board

Opustelig Racing Stand Up Paddle Board

Produktdetaljer: Opblåsbare Racing Stand Up Paddle Board Vores oppustelige racing stand up paddle boards er specielt konstrueret til skæring gennem havbølger. Hvis du ikke er klar til stand-up paddling, kan du bruge vores oppustelige racing stand up paddle boards som en hurtig og nem at padle ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Opustelig Racing Stand Up Paddle Board

Vores opustelige racing stand up paddle boards er specielt konstrueret til skæring   gennem havbølger. Hvis du ikke er klar til stand-up paddling, kan du bruge vores oppustelige racing stand up paddle boards som en hurtig og nem at padle sit-on-top kajak til 1-2 personer. Lette vægt og kompakte oppustelige racerbrædder fungerer bedst for forskellige vandsportsaktiviteter.

Alsidige og tilgængelige, oppustelige racing stand up paddle boards er ideelle til all-round cruising, udforske, lære det grundlæggende og ride små bølger. Utrolig stabilt på 32 "bred, dette bord har en ekstra bred omrids i hele næse, midsektion og hale. Et kontureret dæk, fulde skinner, kvadreret hale og velafbalanceret design skaber en stor sød spot for øget stabilitet, uanset om du padler i lige linje, drejer eller står stille, mens quad-konkave bundkanaler har vand fra næse til hale for utroligt lige -linie gliding for et bord af denne længde.

11''21 har en universal indsats, som giver mulighed for brug som windsurf bord og stik i næsen område, der kan rumme et bungee opbevaringssystem til dyrebare last.

Hot Tags: oppustelig racing stand up paddle board, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like