Oppusteligt racingbræt til padling

Oppusteligt racingbræt til padling

Produktdetaljer: Oppusteligt racingbord til padling Ingen ved, hvornår polynesierne begyndte at deltage i sådanne surfeaktiviteter, men Hawaii-poesien fra det 15. århundrede er blevet optaget af surfing. Den hawaiiske surfkultur kan spores tilbage til 500 til 800 år. Maguis ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Oppusteligt racingbræt til padling

Ingen ved, hvornår polynesierne begyndte at deltage i sådanne surfeaktiviteter, men Hawaiias poesi fra det femtende århundrede er blevet optaget af surfing. Den hawaiiske surfkultur kan spores tilbage til 500 til 800 år. Maguis Aborigines, der bor i Marquesas Is. stole på stjernebilledet og sejle til Hawaii, to tusind miles væk. Landede nær South Point på Big Island og slog sig til ro. Omkring det trettende århundrede, i den polynesiske sociale arkipel (Socity Is.) Eller Tahiti, sejrede oprindelige folk til Hawaii-øerne (Hawaii Is.) I årtusindet og erobrede de marques, der bosatte sig i de tidlige dage.

Den britiske opdagelsesrejsende James Cook blev beordret af det britiske admiralitet og Royal Society fra 1768 til 1771 om at sejle til det sydlige Stillehav for første gang og blev opdaget i 1769. Tahiti. Da jeg landede i Tahiti igen i december 1777, så jeg Daxi-indfødte skynde sig ind i bølgerne i højvolumen ved Matavai Point med en kano med udriggere. Loggen skrev: "Jeg må sige, at når denne person hurtigt skubbes af bølgerne, føler han virkelig den største fornøjelse."

I 1778 opdagede Captain Cooks Royal "Resolution" og "Discovery" Hawaii og landede på Waimea Beach i Kauai. Senere så kaptajn Cook og stedfortræder James King Hawaiierne undre sig over bølgerne på et bord af forskellig længde. Jin En, vicechef for krigsskibet "Beslutning", beskrev Hawaii som at sige: "Når de udfører svære og farlige træk, er de modige og dygtige færdigheder virkelig fantastiske."

I det syttende århundrede, i perioden med Kalanimoku, dukkede det tidligste kendte oppustelige racerbord for padlermateriale ud i trykkeriet Perrys værk. I 1873 malede den franske kunstner E. Riou en kvinde, der surfede på Hawaii bredder som en skulptur.

I Hawaiis gamle salmer er Waikikis fem fremragende surfepladser, Aiwohi, Kalehauwehe, Kapua, Kapuni, registreret. Maihiwa, surfbrættet, der blev brugt på det tidspunkt, var 18 meter lang, kaldet olo, lavet af Koa eller Will-Wili bagagerum.

Det oppustelige racingboard til padling er let at bære og har fremragende ydelse.

                                                         
Hot Tags: oppusteligt racingboard til padling, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like