Oppustelig spids næse SUP-plade med flad haler

Oppustelig spids næse SUP-plade med flad haler

Produktdetaljer: Oppustelig spids næse-SUP-plade med flad hale 一 、 Oppustelig SUP-plades materiale og størrelser 1. Når det kommer til materiale, falder Drop-Stitch overflader til toppen. Op til 400 nålehoveder bruges. Hver nål så kontinuerlig, jævnt fordelt gevind og frem og tilbage mellem to ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Oppustelig spids næse SUP-plade med fladt hal

一,      Oppusteligt SUP Board-materiale og dets størrelser

1.       Når det kommer til materiale, overflader Drop-Stitch til toppen. Op til 400 nålehoveder bruges. Hver nål så kontinuerlig, jævnt fordelt gevind og frem og tilbage mellem to stykker polyestervævet støttestof, og låste dem sammen i en utrolig stærk enhed. Hvis der opstår en dønning på overfladen af det oppustelige bord, tyder det desværre på, at nåle der er brudt.   PVC opdeles i 2 kategorier, inklusive lufttæthed og ingen lufttæthed.   PVC påført oppustelige plader og gummibåd er lufttæthed. Med egenskaben mod slid,   der er ingen risiko for lækage i PVC, medmindre der bruges kniv.

2.       Normal længde størrelse: 290 cm (290 cm), 305 cm (305 cm), 335 cm (12 cm), 260 '(1280 cm), 380 cm (427 cm) og 427 cm (260 cm)

Normal breddestørrelse: Racingboard: 61 cm (61 cm) eller 26 cm (66 cm)

All-round board: 30 "(76 cm) og 33" (84 cm)

Yoga bord: 35 ”(89 cm)

二,      Instruktion i, hvordan du bruger oppusteligt SUP-kort

Det første skridt er at tage oppusteligt bord ud af posen, hvor brættet skal holdes rullet.   Den rigtige ting at gøre er det oppustelige bræt med skridsikker mått, der er lagt på hovedet   mens der med fin er lagt nedsiden. Vær venlig   åbn dækslet til luftventilen på brættet, og fjederkernen er synlig.   At trykke på kernen er at kontrollere, om ventilen holdes i tæt tilstand og derefter tilsluttes luftpumpens stik med ventilen til spænding.

Luftpumpe placeres på den hårde overflade. Det krævede mere energi at oppustelige oppustelige plader for første gang end at gøre dette senere. Når den er oppustet,   det tager ca. 2 minutter, at oppustelig plade til en vis grad bliver oppustet.   Ved at observere luftmåleren, når trykket når op til 10 PSI, krævede det mere energi for at fortsætte med inflationen. Jo mere stiv det oppustelige bord bliver, jo bedre kan du få kontrol over det.

Hot Tags: oppusteligt spids næse sup bord med flad hale, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like