Oppusteligt paddletavle

Oppusteligt paddletavle

Produktdetaljer: Oppusteligt paddlingskort Oppusteligt paddletavle (SUP) er også kendt som stand up paddle boarding. Det er en Hawaii-ophavsmand. I begyndelsen af 1960'erne tog et team af hawaiianske surfere ved navn "Beach Boys of Waikkiki" (Waikiki Beach Boys) fotos på det udvidede surfboard ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Oppusteligt paddletavle

Oppusteligt paddletavle (SUP) er også kendt som stand up paddle boarding. Det er en Hawaii-ophavsmand. I begyndelsen af 1960'erne tog et team af hawaiianske surfere ved navn "Beach Boys of Waikkiki" (Waikiki Beach Boys) fotos på det udvidede surfbræt for turister, der lærer at surfe. Derfor er "Beach Boy Surfing" et andet navn på SUP. I de senere år er det gradvist blevet populært i verden. Oprindeligt, for at styre et stort antal studerende, kan surfinstruktøren stå oprejst på surfbrættet for at få et bedre overblik, for at lette observation af den omkringliggende situation og for at gøre det lettere med de brusende bølger i afstanden.

Oppusteligt paddletavle (SUP) er også kendt som stand up paddle boarding. Det er en sport, der har sin oprindelse i Hawaii, USA, og som gradvist er blevet populær verden over i de senere år. Oprindeligt, for at styre et stort antal studerende, kan surfinstruktøren stå oprejst på surfbrættet for at få et bedre overblik, for at lette observation af den omkringliggende situation og for at gøre det lettere med de brusende bølger i afstanden. Der var ingen specielle SUP surfboards på det tidspunkt ved hjælp af almindelige længde surfboards og enkelsidede padler. Den moderne SUP-bevægelse er også populær på Hawaiiøerne, ligesom surfing. I de tidlige 1960'ere stod en Hawaiian surfentusiast ved navn "Beach Boys of Waikkiki" (Waikiki Beach Boy) på et langt surfbræt for at tage billeder af surferne, så "Beach Boy Surfing" er også et andet navn for SUP.


Hot Tags: gummibåd, bedst til salg

Undersøgelse

You Might Also Like