Oppustelig paddling Board SUP

Oppustelig paddling Board SUP

Produktdetaljer: Oppusteligt paddletavle SUP I øjeblikket i de varme kystturiststeder i verden er tendensen med oppustelig paddelplads SUP ustoppelig, og fordi det er efterspurgt af mange professionelle surfere, berømtheder og stjerner, kan SUP-sport ses i sikre farvande, der ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:


Oppustelig paddling Board SUP

På nuværende tidspunkt, i de varme kystturiststeder i verden, er tendensen med oppustelig paddelplads SUP ustoppelig, og fordi den er efterspurgt af mange professionelle surfere, berømtheder og stjerner, kan SUP-sport ses i sikre farvande, der kan findes over hele verden.

 

Det oppustelige paddletavle SUP bragt fra Hawaii til USA var en Vietnam-veteran ved navn Rick Thomas. I 2000 stod Rick på et 11-fods surfbræt og introducerede den nye sport til Californien med en pagaj lavet af Leleo Kinimaka.

Objektivt giver SUP surferne mulighed for at fange flere bølger, og det er også godt at observere de farende bølger i det fjerne. SUP'er spænder i pris fra $ 600 til $ 1.500, og er dybest set 9 fod eller mere, eller endda 12 fod eller mere.

 

Den 3. oktober 2008 definerede den amerikanske kystvagt SUP som et fartøj. Af denne grund skal spillere, der har brug for SUPs, bære tilsvarende redningsveste, når de kommer ind i bestemte farvande (i øjeblikket er der dedikerede selvopblæsende redningsveste), jeg tror, at dette ikke vil påvirke folks entusiasme for SUP.

 

I 2009 bragte det berømte surfing-promoveringsbureau "Surfing China" det oppustelige paddletavle SUP ind i Kina for første gang og debuterede på China Carnival i 2009, som fik kineserne til at komme tæt på denne modetrend for første gang.

På nuværende tidspunkt er der mange surfpletter i Kina, og mange spillere er begyndt at opleve denne sport, som er meget let for civile at kontakte.

         Hot Tags: oppustelige paddling bord sup, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like