Oppusteligt paddletavle til surfing på bølger

Oppusteligt paddletavle til surfing på bølger

Produktdetaljer : Oppusteligt paddletavle til surfing på bølgeforholdsregler Oppusteligt paddletavle til surfing på bølger giver dig sjov, mens du arbejder i nøje overensstemmelse med sikkerhedsstandarder. 1. Det oppustelige paddletavle til surfing på bølger bør være opmærksom på det sted, hvor ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer :

Gummibåd for surfing på bølger

Forholdsregler

Oppusteligt paddletavle til surfing på bølger giver dig sjov, mens du arbejder i nøje overensstemmelse med sikkerhedsstandarder.

1. Det oppustelige paddletavle til surfing på bølger skal være opmærksom på det sted, hvor hjørnet drejes. Når det placeres på jorden, skal det placeres forsigtigt. Når vinden er meget stærk, skal den placeres på sandet med sand for at undgå at blive blæst væk af vinden.

2. Når surfbrættet skal ud på stranden, skal vinklen på surfbrættet i din hånd være i en lige linje. Sæt aldrig bølgepladen foran kroppen for at forhindre bølgerne i at ramme bølgerne og ramme din krop.

3. Når surfbrættet vaskes tilbage fra havet til kysten i en afstand af ca. 30 cm, skal du straks sænke brættet for at forhindre, at surfbrættet direkte rammer stenen.

4. Når surfbrættet rammes af bølgerne, må du ikke trække i sikkerhedsfodstovet og surfbrættet for hånd for at undgå, at hånden trækkes.

5. Hold alles længde på havet, når du surfer. Hold længden på de to surfbrætter.

6. Når du er en surfer, skal du kontrollere udstyret, før du går i vandet. Voksblokken kontrolleres ikke, sikkerhedstovet og redningsvesten kontrolleres. Efter 20 minutters opvarmningsøvelse kan du surfe på havet.

7. Surfing ride-reglen skal være tættest på bølgens nedbrud, og hans handling er den første, der står op. Surfere ved siden af skal stoppe med at surfe. Hvis du ikke er ligeglad med, hvis du går ned, hvis der er en ulykke, skal de, der berøver bølgerne tage alle konsekvenser og erstatning.

8. Den bedste bølgeform til oppustelig paddletavle til surfing på bølger er den bedste måde at skubbe bølgerne på begge sider af skråningen. Den mest farlige og værste bølge er en bølge af bølger, der brister på et øjeblik. Hvil venligst i land.

9. Når du laver blød gymnastik på stranden, er havbrisen meget stærk på dette tidspunkt. Fastgør sikkerhedsfodstovet. Vores krop skal stå i forkanten af modvindretningen for ikke at blive skadet af dit eget surfbræt.

10. Hvis du ser en vandmand vises under surfing i havet, eller hvis du er bidt af en vandmand, skal du gå til kysten og hvile.

11. surfere, der er tættest på det første bølgepiercing område, når du surfer i det åbne hav. Hvis en gal hundebølge dækkes fra toppen af toppen, skal du hurtigt kaste surfbrættet tilbage og skynde dig at dykke.

12. Begyndere surfere skal styrke hånd-talje træning, fysisk træning, fodtræning og vand rollover træning.

13. Hvis du vil surfe godt, skal du have teknologien til sneak peek. Du skal have høj moral og stærke fysiske muskler. Se surfvideoer, surf magasiner, surf med surfere, se mere og få mere netværk og oplevelse. , for at sikre, at du snart bliver en surfmester.

14. Hvis du støder på en strøm, der trækkes ud af havet, når du surfer, skal du bare følge strømmen i retning af skråningen og gribe fat i bølgerne. Kast ikke sikkerhedsfodstaget tilbage og svøm tilbage med din svømmetur. Hvil venligst på bølgebordet og vent til redningen.

4

d7f0153d2d8d9e58530f87f50f94125

dacc022869008fd8c32ae51e9713b11_副本

5eb105041a9e1ca5e8546919176ad7c


5cacf99e0c38c813ea2969e08dba670_副本

2fab613df5e674cc30b0028b9d92665_副本

1_副本_副本

Hot Tags: oppusteligt paddletavle til surfing på bølger, bedst til salg

Undersøgelse

You Might Also Like