Oppustelig kajak

I sammenligning med kajak er oppustelig kajak ny design stil. Der er to PVC-kamre på begge sider af brættet for at øge stabiliteten end den anden slags supplerende bord. De er meget holdbare og sikre end de fælles bestyrelser. De har højtryksfjederventil til hurtig ...
Chat nu

Produktdetaljer

I sammenligning med kajak er oppustelig kajak ny design stil. Der er to PVC-kamre på begge sider af brættet for at øge stabiliteten end den anden slags supplerende bord. De er meget holdbare og sikre end de fælles bestyrelser. De har højtryksfjederventil til hurtig og nem inflation og deflation. En stor EVA fodpude på brættet giver greb og komfort. Tre finner til ensartet sporing. D-ringe i rustfrit stål og praktisk bærehåndtag. Let at håndtere og transportere. Dette bord er konstrueret til at øge stabiliteten, så du nemt kan stå på brættet, og der er mindre chance for at falde i vandet.

4.png

Oppustelig kajak kan spilles med så længe der er tilstedeværelse af vand som f.eks. Til søs, i sø og flod. Dette lignede kajak sup bord er ret nemt at manøvrere. De fleste mennesker kan røre ved oppustelig kajak for første gang. Det er muligt at lære tricket på, hvordan man styrer et sådant bord med lethed inden for en time. At tage en komfortabel holdning på brættet er en skarp funktion, at oppustelig kajak adskiller sig fra kajak. Mange fordele, som stående udgør bringer, omfatter vild visning og fysisk komfort. Når du står på den oppustelige bræt, vil du modtage forskellige scener ud fra det perspektiv, der er helt anderledes end at stå på jorden. Hvad mere er, når du tager billeder fra bordsperspektivet, er billedet af billeder taget helt anderledes end billedet taget fra jorden og kajakken.

7.png


Hot Tags: oppustelig kajak, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like