Oppustelig pladepadling

Oppustelig pladepadling

Produktdetaljer: Oppustelig bordpadling ACA Secondary Paddle Board (SUP) Skills Training SUP, står for Stand Up Padling og er en bevægelse med oprindelse i Hawaii, USA, som efterhånden er blevet populær oppustelig pladepadling verden over i de senere år. På nuværende tidspunkt i den varme ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:  

Oppustelig pladepadling

 

ACA Secondary Paddle Board (SUP) Skills Training

 

SUP, står for Stand Up Padling og er en bevægelse med oprindelse i Hawaii, USA, som gradvist er blevet populær oppustelig pladepadling rundt omkring i verden i de senere år. På nuværende tidspunkt, i de varme kystturiststeder i verden, er trenden med SUP ustoppelig, og fordi den er efterspurgt af mange professionelle surfere, berømtheder og stjerner, kan oppustelig brættepadling ses i sikre farvande, der kan findes overalt verdenen.

 

Ud over at være tæt på naturen og tæt på fordelene ved forskellige farvande, er oppustelig pladepadling på padlepladen på en ustabil platform, som har høje krav til kernestyrke og derfor opfordrer deltagerne til at være fleksible og synkroniserede øvelser såsom styrke, og nye fitnessmetoder som paddle board yoga bliver mere populære.
Hot Tags: oppustelig pladepadling, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like