Oppusteligt bord til surfing-padling

Oppusteligt bord til surfing-padling

Produktdetaljer: Gummibåd for surfing-padling Verdensrekord Højeste surfehøjde (ubegrænset) - Kvinder: En brasiliansk surfer erobrede en 68 fods bølge og vandt en prestigefyldt pris, der satte en ny Guinness verdensrekord. (Guinness) Oppusteligt bord til surfing-padling - Sportsudstyr ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Oppusteligt bord til surfing-padling

Verdensrekord

Højeste surfehøjde (ubegrænset) - Kvinder: En brasiliansk surfer erobrede en 68 fods bølge og vandt en prestigefyldt pris, der satte en ny Guinness verdensrekord. (Guinness)

Oppusteligt bord til surfing-padling - Sportsudstyr

Surfbræt er sportsudstyr, som folk bruger til oppusteligt bord til surfing-padling. Surfingbrættet, der oprindeligt blev brugt, var ca. 5 meter langt og vejede 50 til 60 kg. Efter den anden verdenskrig dukkede skumplastplader op, og formen på panelerne blev bedre. Det surfbræt, der nu bruges, er 1,5 ~ 2,7 meter langt, 60 cm bredt og 7 ~ 10 cm tykt. Brættet er let og fladt, og for- og bagenden er lidt smalere. Der er en stabiliserende halefinne på korsryggen. For at øge friktionen coates en voksagtig ydre membran også på overfladen. Alle surfbrædder vejer kun 11 til 26 kg.

Organiseringsmaterialet på surfbrætter er også blevet forbedret. I dag er markedets mainstream gummibåd til surfing-padling, som er populære på markedet på grund af deres bekvemme transportering, høje kvalitet og lave pris og gode håndteringsydelse.

DSC04145_副本_副本
Hot Tags: gummibåd til surfing-padling, bedst til salg

Undersøgelse

You Might Also Like