Oppusteligt bord til padling

Oppusteligt bord til padling

Prodcut-detaljer: Oppusteligt bord til padling Bølgepunkt Om sommeren, hvad er den fedeste måde at tabe sig, vil de amerikanske piger fortælle dig: surfing med oppusteligt bord til padling. Surfing i sig selv er en slags smuk vandsport. Surfere kan stå på det oppustelige bord eller træde på ...
Chat nu

Produktdetaljer

Prodcut detaljer:

Oppusteligt bord til padling

Bølgepunkt

Om sommeren, hvad er den sejeste måde at tabe sig, fortæller de amerikanske piger dig: surfing med oppusteligt bord til padling.

Surfing i sig selv er en slags smuk vandsport. Surfere kan stå på det oppustelige bord eller træde direkte på vandet og flyde på overfladen ved bølgerne, der løber til kysten. På grund af sommerens fremkomst er mange overvægtige ikke i stand til at modstå høje temperaturer og hoppe i havet ved hjælp af surfing for at eliminere taljen, ben og arme. Hawaiihavet i USA bliver ofte det første valg for folk at surfe.

Surfere kan generelt bruge lange og smalle hestekræftplader, oppustelige tavler eller kortere baner, selvom de ikke bruger brættet, løfter deres arme over hovedet og surfer lige. Fordi du ønsker at surfe, skal du bære surfbrættet for at gå mod bølgerne og nå de stejlere toppe. Når en bølge er tæt, skal du squat på surfbrættet og svømme hurtigt mod kysten. Derfor er denne specielle måde at træne ikke kun fuld af ekstase, men også kroppen kan føle den ekstreme spænding af spænding, så når folk kommer til stranden, ser de surfere i det store hav med bølger og bølger, det vil følte oprigtigt, at surfing er en fantastisk måde at kombinere styrke og skønhed, sundhedsvæsen og slankende.

Surfeteam Rossi sagde, at flere og flere kvinder slutter sig til rækkerne, hvilket har repræsenteret en tendens til sommervægttab og går videre til surfing.

 

Hot Tags: oppusteligt bord til padling, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like