Oppusteligt bord til paddling

Oppusteligt bord til paddling

Produktdetaljer: Gummibåd for paddling racing Efter at Cork opdagede dette surfespil i årtier under den stærke promovering af den hawaiianske Haha Moku, der vandt det olympiske mesterskab i svømning i 1912, blev surfing promoveret i Californien, USA, og nu populært i Hawaii, Nord Amerika,...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Oppusteligt bord til paddling racing

Efter at Cork opdagede dette surfespil i årtier, under den stærke forfremmelse af den hawaiianske Haha Moku, der vandt det olympiske svømmemesterskab i 1912, blev surfing fremmet i Californien, USA og nu populært i Hawaii, Nordamerika, Peru, Australien og Sydafrika , og har allerede en surf-turnering i verdensklasse.

Idrætsudøvere står på oppusteligt bord til paddling, eller brug en web, sving, paddle board, oppusteligt team paddle board, oppustelig gummimåtte, robåd, kajak osv. Til at køre en bølge af vandsport. Uanset det anvendte udstyr skal atleter have stor dygtighed og balance og være gode til at svømme lange afstande i vinden og bølgerne.

Surfing drives af bølgerne og udføres på kysten med vind og bølger. Højden på bølgerne skal være omkring 1 meter, og minimum skal ikke være mindre end 30 centimeter. Hawaiiøerne har bølger, der er egnede til oppustelig bræt til paddecykling året rundt. Især om vinteren eller foråret er der bølger fra det nordlige Stillehav. Bølgerne kan nå 4 meter og kan få atleter til at glide mere end 800 meter. Så Hawaiiøerne har altid været World Surfing Center.

DSC04404_副本_副本_副本


Hot Tags: gummibåd til paddling, bedst til salg

Undersøgelse

You Might Also Like