Opblåsbare All Round SUP Board

Opblåsbare All Round SUP Board

Produkt Detail Opblåsbare Alle Round SUP Board Supbo er en offshoot af surfing, der stammer fra Hawaii, i modsætning til den traditionelle surfing, hvor en rytter sidder, indtil en bølge kommer, stå op paddle boarder stands på deres eget bord at bruge til at drive sig gennem vandet. Variationen omfatter: ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer

Opblåsbare All Round SUP Board

Supbo er en offshoot af surfing, der stammer fra Hawaii, i modsætning til den traditionelle surfing, hvor en rytter sidder indtil en bølge kommer, stå op paddle boarder står på deres eget bord for at bruge til at drive sig gennem vandet. Variation omfatter: fladvands padling til udendørs rekreation, fitness og sightseeing, racing på store flod. Surfing på havbølger. Paddling rapids og endda fiske paddle board yoga.

Stand up paddlers bære en række våddragter. Paddle boarding er gjort knæle på et bord og padle med hånden, svarende til sommerfugl svømning slagtilfælde. Udtrykket er undertiden forkert brugt til at henvise til standup paddle surfing.

Sup stammer fra Afrika, hvor det var en almindelig praksis for den enkelte at stå på deres kano og bruge deres padle til at fremdrive sig fremad. Denne metode blev brugt af krigere i forsøg på at udføre stealth angreb.

Sup bord blev også brugt af sikkerhedsstillelse stående på brede bord for at sikre et klart overblik over mulige svømmere i nød. Livredderen brugte en padle til at drive dem hurtigt gennem vandet for at redde svømmere.

Tykkelsen bestemmer, hvormed styret bliver. Flydende påvirker, hvordan brættet vil padle og komme ind i en bølge. Tykkelse påvirker også manøvredygtigheden. Tykkere bord betyder mindre manøvredygtighed.

Rail er kanten surfboard og løber fra skinnen til næse af brættet. Rail er hvor dækket og bunden mødes.

Hot Tags: oppustelig allround SUP bord, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like