Hot Sale Oppustelig Stand Up Paddle Board

Hot Sale Oppustelig Stand Up Paddle Board

Produkt detaljer 1. Hovedmateriale: Drop-Stitch og PVC Drop-Stitch: Det meste af vores drop-stitch vedtages er maskinfremstillet dropstitch. Dens størrelse er 1000D * 1000D, mens mange andre, der er tilgængelige på markedet, kun er 250D * 250D. Fordelen ved vores dropstitch er let og god styrke, med minimum ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer

1.     Hovedmateriale: Drop-Stitch og PVC

Drop-Stitch:

Det meste af vores dråbe sømme er maskinfremstillet dropstitch. Dens størrelse er 1000D * 1000D, mens mange andre, der er tilgængelige på markedet, kun er 250D * 250D. Fordelen ved vores dropstitch er letvægts og god styrke med minimal deformitet.

PVC:

Både side PVC og dekorative PVC er 0,9 mm tykkelse, hvilket gør ISUPs mere robuste og mere slidstyrke.

Lim:

Vi bruger speciallim lim importeret fra Korea. Denne form for lim er aldrig uopløselig for vandet. Den rigtige lim til ISUP er blevet lavet gennem forsøg og fejl.

2. Fremstillingsproces

Vi bruger cool boding teknologi på ISUP. Limen skal være jævnt på overfladen af pladen, PVC vil blive placeret på det sted, hvor lim eksisterer på bordet. PVC er ensartet stresset ved brug af arbejde, der sikrer, at der ikke er spor af skruer, der findes på PVC-lagene.

En fremstillingsproces: Der er en dekoreret PVC af 3cm fastgjort til op og ned sider af siden PVC. Dette unikke design gør ISUP mere holdbart og attraktivt. Vi bruger den samme fremstillingsproces for ISUP som Naish.

B fremstillingsproces: Side PVC er dobbeltlags PVC, som er mere slidstærk i sammenligning med en fremstillingsproces.

3. Fordele:

1. Vi har over fem år med fremstilling af ISUP-bestyrelser og distribuerer til mange lande rundt om i verden.

2. Vi har to års kvalitetssikring for vores produkter. I tilfælde af et problem, der findes i vores produkter, vil der blive udbetalt kompensation for dig efter undersøgelse. Se venligst vores kvalitetssikring til din reference.

3. Tilpasning accepteres.

4. Vi udøver den strenge kontrol over kvaliteten af ISUP boards, der kom ud af vores fabrik, og sikrer, at der ikke er noget problem i kvaliteten af vores produkter, der eksporteres til mange lande rundt om i verden.

5. Vi bruger 1000D ultra styrke drop-stitch materiale og Korea- importeret lim.

Hot Tags: hot sale oppustelig stand up paddle board, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like