Fantastisk oppusteligt SUP-bord med allround-funktion

Fantastisk oppusteligt SUP-bord med allround-funktion

Fantastisk oppustelig SUP-plade med allround-funktion Det fantastiske oppustelige SUP-bord med allround-funktion er en stor allrounder, der fungerer meget godt på fladt vand såvel som i små bølger. Med sin 32 '' (81 cm) tykkelse sikrer det fantastiske oppustelige SUP-bræt fremragende stabilitet, mens ...
Chat nu

Produktdetaljer

Fantastisk oppusteligt SUP-bord med allround-funktion

Det fantastiske oppustelige SUP-bræt med allround-funktion er en stor allrounder, der fungerer meget godt på fladt vand såvel som i små bølger. Med sin 81 cm-tykkelse   det fantastiske oppustelige SUP-bord sikrer fremragende stabilitet, mens dets samlede længde sikrer stor glide   gør 10'6 '' oppusteligt SUP-arbejde til en masse padler op til 150 kg.

Med drop-stitch-lysteknologi og den perfekte form er fantastisk oppusteligt SUP-bord med allround-funktion enestående værdi for pengene og skaber dem til et prispoint, der gør sporten med Stand Up Paddle Boarding mere tilgængelig for   -en   meget større publikum. Fantastisk oppustelig SUP-plade med allround-funktioner er den høje kvalitetsfinish og en   paddleboard vi er kommet til at forvente af fantastiske, som også er utroligt let, mens de stadig er meget stive på 15PSI.

Specifikation

Længde: 10'6 '' (3.2m)

Bredde: 32''inches (fra 81)

Tykkelse: 6''inches (15cm)

Anbefalet ryttervægt: op til 150 kg

Pakken inkluderer:

Drop-Stitch Light Technology

Fjernbar centerfin

Anti-glidende dækpude

En behagelig all-in rygsæk

Strap

Pumpe

Snor

Reparationssæt (plaster af PVC og lim)

PVC farve

Hot Tags: fantastisk oppusteligt sup-board med allround-funktion, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like