All-round oppustelig stand up paddling board

All-round oppustelig stand up paddling board

Produktdetaljer: All-round oppustelig stå Up paddling Board 1. Opbevaring Oppustelig stand up paddling board skal placeres og opbevares på det sted, hvor temperaturen varierer fra 5 ° til 45 °. Det oppustelige bord kan rulles i rygsæk, der er specielt designet til sådan bord, hvilket sparer store mængder ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

All-round oppustelig stand up paddling board

1.     Opbevaring

Oppusteligt stå op padleplade skal placeres og opbevares på det sted, hvor temperaturen varierer fra 5 ° til   45 °. Det oppustelige bord kan rulles i rygsæk, der er specielt designet til et sådant bord, hvilket sparer en stor mængde plads.

2.     Oppustes eller tømmes ved opbevaring

Hvis du vil holde bordet oppustet og fjerne behovet for inflation næste gang, foreslog det, at en lille mængde luft tømmes for at undgå luftlækage fra tætning som følge af varmeudvidelse i ekstreme varme omgivelser.

3.     Fin, der skal demonteres

Det foreslås, at fin demonteres til langtidsopbevaring, og at spidse genstande forhindres i at skade de ældre og børnene fysisk.

4.     Det er korrekt at anbringes under solen

Det siger sig selv, at oppusteligt bord skal placeres væk fra solen. Først og fremmest misfarves oppustelige tavle og udsættes for det ultraviolette. Sekund,   der vil være opsvulmning på brættet, hvis det udsættes for miljø i lang tid.

5.     Det er holdbart

Det oppustelige bord er lavet af PVC af høj intensitet, som kan være på niveau med det af militært materiale, der modstår knivskrammer.

6.     Hvor hårdt det oppustelige bord er

Det oppustelige plade kan oppustes til tryk op til 12-15 psi, hvilket kan sammenlignes med hard shell-pladen. når de er placeret mellem to stole,   det oppustelige bord kan understøtte en vækst uden sammenbrud.

Hot Tags: all-round oppustelig stand up padling board, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like