Alle runde oppustelige bestyrelser

Alle runde oppustelige bestyrelser

Produktdetaljer: All-round oppusteligt bord All-round oppusteligt bord skal være opmærksom på det sted, hvor hjørnet drejes. Når du går ud til stranden, skal vinklen til at holde det hele runde oppustelige bord i hånden være i en lige linje. Sæt aldrig bølgebrættet foran ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Alle runde oppustelige bestyrelser

Det hele runde oppustelige bord skal være opmærksom på det sted, hvor hjørnet drejes. Når du går ud til stranden, skal vinklen til at holde det hele runde oppustelige bord i hånden være i en lige linje. Sæt aldrig bølgebrættet foran kroppen for at forhindre bølgerne i at ramme bølgebrættet og ramme din krop. Når du lægger den på jorden, skal du lægge den på jorden. Når vinden er meget stærk, skal du lægge den på sandet og dække den med sand. Eller binde sikkerhedsfodstovet. Din krop skal stå i forkanten i retning modvind, for ikke at være din egen allround board. Skade.

alle runde oppustelige tavler er meget hårde under fuldt tryk under brug og kræver også opmærksomhed på træningsevner.

Det hele runde oppustelige bræt vaskes tilbage fra havet til kysten. Når vanddybden er ca. 30 cm, skal brættet sænkes øjeblikkeligt for at forhindre, at surfbrættet rammer stenen direkte.

Den 20. juni 2015, ved Huntington Beach, Californien, stod 66 mennesker på verdens største surfbræt for at surfe og bragte Guinness verdensrekord for de fleste mennesker, der surfer på et bræt på samme tid.

d7f0153d2d8d9e58530f87f50f94125


Hot Tags: alle runde oppustelige plader, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like