Touring Paddletennis bestyrelsen

Touring Paddletennis bestyrelsen giver en kombination af holdbarhed, alsidighed og stabilitet. Denne pagaj bord er en meget stabil board, der giver en fremragende platform for alle dine Yoga eller Fitness eventyr. 4 Connex SUP ankre giver mulighed for en mulighed for at sikre tilbehør og den patenterede...
Chat nu

Produktdetaljer

Touring Paddletennis bestyrelsen giver en kombination af holdbarhed, alsidighed og stabilitet. Denne pagaj bord er en meget stabil board, der giver en fremragende platform for alle dine Yoga eller Fitness eventyr. 4 Connex SUP ankre giver mulighed for en mulighed for at sikre tilbehør og patenteret LIFTSUP håndtaget er perfekt til låsning sikkerhed og let håndtering. Heldæk EVA skum pad vil holde dig komfortabel og slip-fri under enhver eventyr, du tager.

Touring Paddle Board1.jpg Touring Paddle Board2.jpg

Denne pagaj bord er en special tidsbegrænset tilbud for 2 nye SUP padle bestyrelsen Fitness boards på en lav rabatprisen! Denne Paddletennis bestyrelsen giver en kombination af holdbarhed, alsidighed og stabilitet. Denne pagaj bord er en meget stabil board, der giver en fremragende platform for alle dine Yoga eller Fitness eventyr. 4 Connex SUP ankre giver mulighed for en mulighed for at sikre tilbehør og patenteret LIFTSUP håndtaget er perfekt til låsning sikkerhed og let håndtering. Heldæk EVA skum pad vil holde dig komfortabel og slip-fri under enhver eventyr, du tager. Omfatter 2 af vores aluminium justerbar padler!

Touring Paddle Board3.jpg Touring Paddle Board5.jpg


Hot Tags: Touring Paddletennis bestyrelsen, bedste, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like