Sup Yoga padle Boards

Sup yoga padle boards bliver stadig mere populære blandt offentligheden. Den enestående indslag i Sup yoga padle boards er, som navnet antyder bogstaveligt, en pagaj bord hvor yoga kan praktiseres. Yoga, almindeligvis kendt som en handling kan kun udføres på jorden, kan nu udøves på...
Chat nu

Produktdetaljer

Sup yoga padle boards bliver stadig mere populære blandt offentligheden.

Den enestående indslag i Sup yoga padle boards er, som navnet antyder bogstaveligt, en pagaj bord hvor yoga kan praktiseres. Yoga, almindeligvis kendt som en handling kan kun udføres på jorden, kan nu udøves på sup bord. Vores sup bord er designet specielt til yoga. Du vil nyde behagelige og komfortable øjeblikke mens du gør yoga. Som du ved, der er mange rejser til at praksis yoga i bestyrelsen, for eksempel, en positur, der kræver vender mod forsiden af dit bord, sidde med dine hofter på håndtaget og lad hænderne hvile blidt på dine knæ. Sidde op høj og tage dyb abdominal vejrtrækninger, at lægge mærke til den subtile vipbare vand under dig.

DSC01111.JPG

Dette er en af mange yoga poses praktiseres på overfladen af yoga bestyrelsen, således at du kan vælge, hvad yoga rejser du vil øve din vægt og figur. Den store forskel mellem at gøre yoga på jorden og i Sup yoga Paddletennis bestyrelsen er stabilitet. Som vi ved, at, på jorden, er ikke nogen ustabilitet udfordring når du laver yoga, mens du gør yogastilling på overfladen af brættet flyder på vandet, nødt du til at overvinde den udfordring, der skyldes ustabilitet i vand. Men denne ulempe, til en vis grad viser sig for at være fordel. Laver yoga på overfladen af brættet flyder på vandet kræver mere balance og udholdenhed end gør på jorden.

QQ截图20171219172453.png


Hot Tags: sup yoga padle boards, bedste, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like