Stand Up Paddle Board

Vores stand up paddle boards ligner surfing bord. Den store forskel mellem stand up paddle board og surfing bord er, at den tidligere er udstyret med forskellige slags padle. I denne tilstand skal rytter forblive holdningsposition på brættet med en padle som han / hun bevæger sig fremad. Kneeling position ...
Chat nu

Produktdetaljer

Vores stand up paddle boards ligner surfing bord. Den store forskel mellem stand up paddle board og surfing bord er, at den tidligere er udstyret med forskellige slags padle. I denne tilstand skal rytter forblive holdningsposition på brættet med en padle som han / hun bevæger sig fremad. Kneeling position er almindeligt taget af førstegangs rytter. Stand up paddle boards er fyldt med skum inde, så de kan flyde let på overfladen af vandet. Stand up paddle board kan glide glat med mindre vand modstand på grund af lavt udkast. Med den unikke egenskab bevæger den sig hurtigere end kajak. Sup stammede fra vandsport fremherskende i Hawaii og har fået populær status rundt om i verden.

QQ图片20160714140341.jpg


Har du nogensinde forestillet dig om bord på vandet mod bølgen? Vores stand up paddle boards kan hjælpe dig med at gøre det til virkelighed. Vores produkter er lette, balance og alsidighed. Denne type produkt er designet specielt til alle, der kan lide at surfe. Jo mere tid du bruger på at stå på det og padle gennem vand, jo mere spændende og spændende øjeblikke, du vil nyde. Vores produkter skuffer dig aldrig, når det kommer til størrelse, farve og form. Denne slags padleplank kan tilpasses efter specifikke krav fra vores kunder.

951B2E577EED8B387DA2825D9F72A141.jpg


Hot Tags: stå op paddle bord, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like