Racing padle Boards

Vores oppustelige racing padle boards er bygget til glidende gennem vandet. De virker glimrende i hastighed og også har fremragende ydeevne surfing på bølgerne på havet. Hvis du ikke er klar til stå op padle, kan du bruge vores oppustelige racing boards som en hurtig og let at padle sidde på toppen...
Chat nu

Produktdetaljer

Vores oppustelige racing padle boards er bygget til glidende gennem vandet. De virker glimrende i hastighed og også har fremragende ydeevne surfing på bølgerne på havet. Hvis du ikke er klar til stå op padle, kan du bruge vores oppustelige racing boards som en hurtig og let at padle sit-on-top kajak til 1-2 personer. Letvægts og kompakt oppustelige racing boards arbejde bedste ydeevne for forskellige former for vandsport.

Racing Paddle Boards3.jpg

Vores oppustelige racing padle boards surfing i mange vand betingelser sådanne søen, floden, åbne hav og koteletter. Alsidig og tilgængelige, oppustelige racing padle boards er ideel til all-round cruising, at udforske, lære grundlæggende og ridning små bølger. Utrolig stabil på 32'' bred, dette board har en ekstra brede disposition i hele næse, midsection og hale. En kurvet dæk, fuld skinner, firkant hale og velafbalanceret design skaber en enorm sweet spot for øget stabilitet om padle i en lige linje, Pendulophængt eller står stille, mens quad-Konkav bund kanaler vand fra næse til hale for utroligt lineær glider for en bestyrelse af denne længde.

11'' 21 har en universel Indsæt, som giver mulighed for brug som en windsurf bord og stik i området næse, der kan rumme en bungee lagersystem for dyrebare last.

Racing Paddle Boards4.jpg

Hot Tags: Racing padle boards, bedste, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like