Letteste Paddletennis bestyrelsen

De letteste boards specielt designet til kvinder, der er ønske om udestående forgyldning ydeevne samtidig opretholde stabilitet. Fuld overvejelser har taget i fakta, der kan påvirke forestillinger af kvinder, når de surfer på vandet. Konstrueret med holdbar og let, den...
Chat nu

Produktdetaljer

De letteste boards specielt designet til kvinder, der er ønske om udestående forgyldning ydeevne samtidig opretholde stabilitet. Fuld overvejelser har taget i fakta, der kan påvirke forestillinger af kvinder, når de surfer på vandet.

 

Designet med slidstærk og let, den letteste bestyrelsen gør nemt og bekvemt for kvinder at manøvrere og de kan være stand til at afslutte flere storke på hver side af brættet. De vil nyde flere erfaringer for at flytte hurtigere på overfladen af vandet, som mænd gør og på samme tid, tage blikke på smukke natur på rutinen de passere forbi. Polyester plads garn er strategisk placeret i V-tilslutning for maksimal styrke og belastning fordeling, som i høj grad forlænger levetiden for denne form for bestyrelsen.

Lightest Paddle Board1.jpg Lightest Paddle Board2.jpg

Designet med rigelig tykkelse og bred rocker næse, fuld jernbane og kvadrerede hale, dette bord er designet til at øge stabiliteten for kvinder. Denne form for bestyrelsen giver større sweet spot at hjælpe kvinder til at finde afbalancerede fod med lethed og tillid, når de surfer på overfladen af bestyrelsen, således at kvinder kan være i stand til at styre balance i deres krop og sætte mere fokus på padle i vandet uden distraktion. Denne form for bestyrelsen bruger en avanceret drop stitch teknologi. Når drop-sting er dannet, er det at styrke form uden vægtning ned struktur.

DSC00824_副本.jpg DSC00825_副本.jpg


Hot Tags: letteste Paddletennis bestyrelsen, bedste, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like