Light Up Stand Up Paddle Boards

Light up stand up paddle boards er blevet en ny favorit til den nye æra. Lystopstativet består af internationalt holdbare materialer. En ledning af LED-belysningssystem er installeret rundt om bord, der løber fra næse til hale. Dens lethed er langt lysere ...
Chat nu

Produktdetaljer

Light up stand up paddle boards er blevet en ny favorit til den nye æra.

Lystopstativet består af internationalt holdbare materialer. En ledning af LED-belysningssystem er installeret rundt om bord, der løber fra næse til hale. Dens lysstyrke er langt lysere end det almindelige belysningssystem. Med sin fremragende vandafvisningsfunktion er kvaliteten af det oplyste bordplade oplyst betydeligt. Det nemme arrangement gør det nemt for dig at nyde den smukke natlandskab. Du kan afspille lys op med bordet med alle funktioner, så du kan komme ind i den mystiske aften. Ligegyldigt hvad mørke det er, kun med lys op stå op paddle bord, kan du rejse rundt frit i det mørke endnu mystiske hav.

IMG_0958.JPGIMG_0959.JPG

Den, der brugte lys op, stod op paddle board, talte meget om det. Du kan nyde vidunderlig tid med LED bord om natten i det åbne hav, sø og flod. Du kan også gå til kalksten huler med vand til udforskning sammen med dine venner. I et sådant miljø står alle på lysbordet med lysdioder, der udsender LED-lys. Lys reflekteret fra vand er så charmerende tilsyneladende at forsøge at kommunikere med dig.

Selvfølgelig kan du spille lys op med bordplader i swimmingpoolen med dine familiemedlemmer. Vandet lyser intensivt med LED-lysdioder, der udsender blændende lys. Børn vil juble for sådan spænding. Hvis du har dette, er det eneste du skal gøre at kontakte os, vi vil give den rigtige til dig.

DSC02547_副本.jpgDSC02563_副本.jpg

Hot Tags: lys op stand up paddle boards, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like