Oppustelige Yoga Paddle Board

Oppustelige yoga paddle bord er specielt designet til kvinder til at øve yoga bevægelser. Øvelse gør mester. Med en lang række øvelser kan du nemt gøre en sådan aktivitet. Som oppustelig yoga paddle bord flyder på overfladen af vandet, det kræver mere styrke af kerne muskler ...
Chat nu

Produktdetaljer

Oppustelige yoga paddle bord er specielt designet til kvinder til at øve yoga bevægelser. Øvelse gør mester. Med en lang række øvelser kan du nemt gøre en sådan aktivitet. Da oppustelig yoga paddle board flyder på overfladen af vandet, det kræver mere styrke af kerne muskler, som er mere udfordrende end yoga selv. Du skal holde øje med, hvordan du holder dig ordentlig balance på tavlen, når du laver yoga. På vandet kræves flere fokuser.

IMG_4958 - 副本.JPGIMG_4960 - 副本.JPG

Mere præcis asana vil gøre, selv den grundlæggende, din asana mere præcis. For eksempel ved lave hund på bordet vil det gøre det sværere at holde balance, hvis styrker ikke udøves ordentligt på dine lemmer, så oppustelig yoga paddle bord tjener som et emne, som du kan justere din krop i overensstemmelse hermed, når du næsten taber balance.

QQ 截图 20171219172453.png

Mere fred inde og følelse af slank og yndefuldhed kan hjælpe med at reducere de bestemte mængder af stress, vi tager på. At være fyldt med mod og styrke, giver gummibåd til opblæsbare yoga os en forandring for at have erfaring, når vi går på overfladen af vand. For at undgå at falde fra bordet vil tvinge os til at forblive al sin kraft på den måde, som han eller hun udøver yoga arbejdsstillinger og indånder og udånder.

IMG_4959.JPGQQ 截图 20171219172538.jpg

Mere interessant, selv om der er mange former for yoga asana, kan det let komme tilbage til det gamle mønster. Kom nu, vær med din oppustelige yoga paddle bord i din hånd og bringe det til vandet, hvor du vil finde spænding, når du laver yoga


Det er bare frygt for, at der er nok adrenalin udløst, kan bidrage til at holde koncentrationen positiv holdning gennem hele øvelsesprocessen. Dette hjælper også med at bekæmpe bivirkningen forårsaget af træthed, udmattelse og dovenskab.
DSC07559_ 副本 .jpg

Hot Tags: oppustelige yoga paddle bord, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like