Oppustelig SUP Board For Yoga Asana

Oppustelig SUP Board For Yoga Asana

Produktdetaljer: Oppustelig SUP Board for Yoga Asana Yoga betragtes bredt som en mode måde for bygningskroppe, som kvinder taler mest for hele kloden. Uden brug af nogen faciliteter kan yoga praktiseres frit uden begrænsede mellemrum og nyder stor popularitet blandt kvinder, især for ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Oppustelig SUP Board for Yoga Asana

Yoga betragtes bredt som en mode måde for bygningskrop at   kvinder taler mest over hele kloden. Uden brug af nogen faciliteter kan yoga praktiseres frit uden begrænsede mellemrum og nyder stor popularitet blandt kvinder, især for bymænd.

Surfing organisation, der hedder Stand Up Paddleboard, opfordrede sine medlemmer til at øve yoga asana på ISUP. Det er rapporteret, at yoga på ISUP kræver en god balance mellem krop og havvand.   Ligevægt spiller en vigtig rolle i at gøre yoga på ISUP.


At gøre yoga kan forbedre praktikantens styrke, fleksibilitet, udholdenhed, balance og koordination, mens du hjælper med at koncentrere, holde roen og slappe af.

At gøre yoga på ISUP kræver, at praktikeren skal holde god balance ved hjælp af deres egen krop, for yderligere at styrke musklerne. Det reducerer også muligheden for at gøre forkert gestus i læringssessionen og risiko for at blive såret.

ISUP-base yoga skal udøves til søs eller i sø, hvor koncentrationen af eksisterende negative ilt-ion-overskridelser er at være på land.

Hot Tags: oppustelig sup board for yoga asana, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like