Oppustelig opstående paddle-boarding

Oppustelig opstående paddle-boarding

Produktdetaljer: Oppustelig stand up-paddle boarding Kvalitet og eftersalgsgaranti 1. Vores virksomhed i henhold til ISO9001 produktionskvalitetssystemkrav til at producere og styre produktet. Vi har også nedsat QC-team af det professionelle og tekniske personale, kontrollerer råvarerne ind, ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Oppustelig opstående paddle-boarding

Kvalitet og eftersalgsgaranti

1.     Vores Selskab ifølge til ISO9001 produktion kvalitet system krav at fremstille og administrere produktet.

Vi også sæt op QC hold ved det professionel og teknisk personale, kontrollere det materialer ind i, styre det produktion behandle og test Produkter strengt til sikre at gøre ikke brug substandard materialer, ukvalificeret halvfabrikata Produkter er ikke flyde ind i det næste proces, uklassificerede produkter vil ikke blive leveret.

2.     Vores virksomhedsgarantier at vi vilje være streng i produktion og test i overensstemmelse med international standarder og det højere national standard, levering til kunder tilfreds og høj kvalitet Produkter i tid.

3.     Det service liv o At oppustelige stand up paddle boards er mindst 8 flere år hvis håndtere og opretholde ordentligt.

4.     kunder skal strengt følge efter instruktionerne at bruge dette produkt til ikke ved brug af det instruktioner forårsaget problem er ikke dækket ved det garanti.

I den normale levetid leverer vi 3 års kvalitetssikring.

Kvalitet problemer forårsaget ved ikke-køber i løbet af garantien, (stor areal side var gået i stykker og fordi af det dråbe søm gået i stykker forårsaget boble det overflade) Sælger vilje tilbud ledig reparation eller give en ny produkt og bære det faktiske koste af Vend tilbage, ud over det garanti, hvis produkt har brug for at reparere vi vil opkræver kun tilbehørsomkostninger .

5.     Vi har sæt op eftersalgsservice service til give brugere med langsigtet ledig teknisk support, i løbet af det garanti, hvis det produkt har kvalitet problemer, vi lovede at vi vilje være bearbejdet inden for 24 timer efter modtaget feedbacken.

Hot Tags: oppustelige stand up-paddle boarding, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like