Oppustelig Stand Up Paddle Board

Opustelige stand up paddle board rummer ryttere i alle størrelser og udmærker sig i lange bord stil surfing, retningssvingning og touring. På 6''-tyk med en bevist rockerlinie er oppustelig paddlebræt den perfekte balance mellem behagelig ridning og manøvredygtighed. Under og ...
Chat nu

Produktdetaljer

Opustelige stand up paddle board rummer ryttere i alle størrelser og udmærker sig i lange bord stil surfing, retningssvingning og touring. På 6''-tyk med en bevist rockerlinie er oppustelig paddlebræt den perfekte balance mellem behagelig ridning og manøvredygtighed.

Inflatable Stand Up Paddle Board2.jpgInflatable Stand Up Paddle Board3.jpg

Under og let bygger opbygningen af oppustelig stand up paddle board styrke fra indersiden ud. Polyester rumgarn er strategisk placeret i en forstærket V-forbindelse for maksimal styrke og belastningsfordeling. Vedligeholdelse af præcisionskontrol over rocker og twist, når dropsting er dannet, for at forstærke form uden at vægte ned i strukturen. En dobbeltskinnekonstruktion giver yderligere styrke og stivhed, mens højt varmebestandigt klæbemiddel sikrer langvarig modstandsdygtighed.

14.jpg15.jpg

Opblåsbare stand-up paddle bord er bred og utrolig rigid tilbyder betydelig stabilitet og glat svæveevne. Et let valg, når du rejser, pakker denne lette vægtkonstruktion perfekt op for nem transport til selv de fjerneste steder. Med stikkontakter i næsen for at rumme et bungee-opbevaringssystem, bærer dette stabile bord ubesværet gennem fladvand og hugge, hvilket gør den til den ideelle partner for eventyrlysten.


Hot Tags: oppustelig stand up paddle board, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like