Novel oppustelig yoga SUP

Novel oppustelig yoga SUP

Produktdetaljer: Novel oppustelig yoga SUP Som yoga praksis er blevet voksende popularitet blandt mennesker i alle aldre rundt omkring i verden, er mange hjælpemidler relateret til det blevet opfundet for at opfylde forskellige krav. Novel oppustelig yoga SUP er en af disse ting. De fleste af vores ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Novel oppustelig yoga SUP

Som yoga praksis er blevet voksende popularitet blandt mennesker i alle aldre rundt om i verden, er mange hjælpeudstyr relateret til det blevet opfundet for at opfylde forskellige krav.

Novel oppustelig yoga SUP er en af disse ting. Det meste af vores dråbe sømme er maskinfremstillet dropstitch. Dens størrelse er 1000D * 1000D, mens mange andre, der er tilgængelige på markedet, kun er 250D * 250D. Fordelen ved vores dropstitch er let og god styrke, med minimal deformitet. Både side PVC og dekorative PVC er 0,9 mm i tykkelse, hvilket gør SUP stærkere og mere slidstærk.

Dette materiale giver os mulighed for at opbygge en oppustelig gymnastikmåtte eller flyvebane med en flad overflade, som kan opblæses til hard rockstivhed eller enhver ønskelig stivhed, du vil gøre, er i orden.

Hot Tags: nye oppustelige yoga sup, bedste, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like