ISUP All Round Board

ISUP All Round Board

Produktdetaljer: ISUP All Round Board Den indbyggede støj- og haleforklaring er hovedårsagen til bestyrelsens fremragende hastighed, hvilket skaber en strømlinet form, der nemt bevæger sig gennem vandet og hjælper med at udjævne vand uden for haleafsnittet. Med rigelig tykkelse, er dette sup ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

ISUP All Round Board

Den indbyggede støj- og haleforklaring er den væsentligste årsag til bestyrelsens fremragende hastighed, hvilket skaber en strømlinet form, der nemt bevæger sig gennem vandet og hjælper med glat udslip af vandet fra haleafsnittet. Med stor tykkelse giver denne sup bord en utrolig stabilitet, som hjælper første gang ryttere overvinder balancen udfordringer forårsaget af ustabilitet og skabe mindre chance for at kysse vand, når du surfer på vandets overflade. Alt rundt om bord styrker retningsstabiliteten, så rytterne kan klare flere slag på hver side af brættet.

Stående på det hele om bord står bordet i havet eller floden betragtes som den bedste metode til at genoplade batteriet og holde dig væk fra verdens uro for øjeblikket. Med specielt design som et "gennemsigtigt vindue" vises på det for store brede rum gennem næsen, kan du se det unikt fortryllende underverden liv igennem det, der ser ud som et tilbagetog væk fra verdens uro.

Hot Tags: isup alle runde bord, bedste, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like