Oppustelig Yoga SUP

Oppustelig Yoga SUP

Produktdetaljer: Oppustelig Yoga SUP Som yoga sport har opnået en enorm popularitet blandt mennesker i alle aldre rundt om i verden, synes folk at være umættelig appetit til at øve yoga på jorden. For at imødekomme et sådant krav til dette aspekt har fabrikanterne opfundet nye oppustelige ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Oppustelig Yoga SUP

Som yoga sport har fået enorm popularitet blandt folk i alle alder rundt om i verden, synes folk at være umættelig appetit for at øve yoga på jorden. For at imødekomme et sådant krav til dette aspekt har fabrikanterne opfundet en ny oppustelig sportsprodukt-Oppustelig Yoga SUP, der flyder på vandet, hvor yoga asana kan praktiseres.

Vi bruger et avanceret materiale til at bygge sådan SUP-board-drop-søm. Dette materiale giver os mulighed for at bygge opblæsbare overflader med flad overflade, der kan opblæses til hård stivhed, og du har hårdskalende ydeevne sammen med den nemme transport og opbevaring af oppustelige bolte. Hvad gør det muligt? Tusindvis af fine tråde.

Denne proces begynder ved sammenføjning af to stykker polyestervævede understøtningsstoffer med tusind polyester fine tråde. Op til 400 tråde anvendes i denne formular. Hver nål syder kontinuerligt, jævnt fordelt tråd frem og tilbage mellem to stykker vævede stoffer, som låses sammen i en utrolig stærk enhed.

Dernæst påføres en lufttæt belægning på ydersiden af begge sider af tekstiler, og sidevægsmaterialet er fremstillet af polyesterbasistoffer, der er belagt på begge sider. Tråd er brugt i hele, fordi det er stærkt, holdbart og har et strøelse strækker sig.

Den egentlige samleproces involverer arbejdskrævende limning af sidevægsmateriale til toppen og bunden af dropstitch materialer. Det store sømbånd er limet over hver omgangssøm for et lufttæt slutprodukt. Hvad du har nu er super stærk konstruktion, der kan opblæses til tryk op til 20 pounds per inch.

Drop-stitch-high tech materiale giver os mulighed for at opbygge nye og innovative opblæsbare materialer, der strækker sport oppustelige produkt verdens grænser.

Hot Tags: oppustelige yoga sup, bedste, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like