Oppustelig Yoga SUP Board

Oppustelig Yoga SUP Board

Produktdetaljer: Oppustelig Yoga SUP Board Først og fremmest skal du begynde at tale om oppustelig SUP-bord til yoga bord selv. Det bruger den avancerede teknologi kaldet dropstitch. Hvad er dropstitch på jorden? Dette materiale gør det muligt for os at fremstille oppustelig SUP bord til yoga bord ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Oppustelig Yoga SUP Board

Først og fremmest skal du begynde at tale om oppustelig SUP-bord til yoga bord selv. Det bruger den avancerede teknologi kaldet dropstitch. Hvad er dropstitch på jorden? Dette materiale gør det muligt for os at fremstille oppustelig SUP bord til yoga bord med flad overflade, der kan opblæses til rockhard hardhed. Du får hard-shell præstation sammen med den nemme transport og opbevaring af en oppustelig. Hvad gør det muligt? Tusindvis af fine tråde. Processen starter ved at tilslutte to stykker polyestervævet støvstof med tusindvis af fine polyester trådlængder. Hver nål syder en kontinuerlig, jævnt fordelt tråd frem og tilbage mellem de to stykker vævet stof og låser dem sammen i en utrolig stærk enhed. Dernæst påføres en lufttæt belægning på ydersiden af begge sider af materialet. Den egentlige samleproces involverer arbejdskrævende limning af sidevægsmaterialet til de øverste og nederste stykker af dråbematerialet. Derefter limes et dekorationsbånd over hver omgangssøm til et lufttæt slutprodukt. Hvad du har nu er en super stærk konstruktion, der kan opblæses til tryk på op til 20 pund pr. Kvadrat.

Det unikke design af et sådant bord er design med ekstra luftkamre installeret på begge sider af ISUP'en for at øge det område, hvorfra SUP'en kommer i kontakt med vandoverfladen, hvilket gør den mere stabil, da den bevæger sig frem og tilbage omkring vandet . Nogle gange kan opblåsbare ståopdeler med tre luftkamre bruges som den enkle udgave af kajak til sjov. Hvis du er en fiskefan, kan sådan SUP-bord tilbyde dig en unik oplevelse, der er helt anderledes end at være på jorden. Du kan sætte en bærbar stol på overfladen af det oppustelige stativ op paddle bord med tre luftkamre og nyd glæden ved fiskeri samtidig værdsætter det smukke landskab omkring dig.

Hot Tags: oppustelig yoga sup bestyrelse, bedste, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like