Oppustelig SUP-bredsurfing

Oppustelig SUP-bredsurfing

Produktdetaljer: Oppusteligt surf-surfbræt Surfingbrættebord er alsidigt. At tage et nyt bord er som at tage en ny bil. Det er altid en godbid, og uanset hvad resultatet er - er det altid en sjov tid! Det samme kan siges om den nylige prøvekørsel af Journey Stand Up Paddle ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Oppustelig SUP-bredsurfing

Surfingbræt surfboard er alsidigt. At tage et nyt bord er som at tage en ny bil. Det er altid en godbid, og uanset hvad resultatet er - er det altid en sjov tid! Det samme kan siges om den nylige prøvekørsel af Journey Stand Up Paddle Board. Surfing   surfbrættet virkede underdimensioneret, og det ville se ud som en terningrulle med hensyn til ydeevne for en 6 fods fyr som nogen på 185 pund; hastigheden og stabiliteten vred imidlertid aldrig. Hvert paddle-slag reagerede med øget hastighed og glide gennem vandet, og de lave afrundede skinner holdt mig ude af enhver mulig wobbling forårsaget af racer-type skinner, som ikke spreder den indkommende energi fra overfladekop.

Mini surfboard er designet til at løse dette problem for forældre, der ønsker at ledsage deres børn til at nyde glæden ved familieunionen, når de surfer eller turnerer på vandet. Fordelen ved mini surfbræt er at have rigelige rum i hele sin rocker næse og midterste sektion og regelmæssig rocker hale, som giver en enorm sød plet, der hjælper børn med at finde afbalanceret fod. Denne funktion kan hjælpe med at forhindre børn i at falde ned fra brættet for at undgå at blive chokeret eller endda drukne.

Specifikation

Længde: 12' (3.65m)

Bredde: 30''inches (76cm)

Tykkelse: 6''inches (15cm)

Anbefalet ryttervægt: op til 150 kg

Pakken inkluderer:

Drop-Stitch Light Technology

Fjernbar centerfin

Anti-glidende dækpude

En behagelig all-in rygsæk

Håndpumpe

Snor

Reparationssæt

Hot Tags: oppustelig sup board surfing, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like