Oppustelig SUP Board for Yoga Board

Oppustelig SUP Board for Yoga Board

Produktdetaljer: Oppustelig SUP-styring til Yoga Board Oppustelig SUP-styring til yoga bord giver endnu en ny måde at udøve yoga på, den mest mirakuløse bevægelse på jorden, på vandet, det mest mystiske materiale i verden. Først og fremmest skal du begynde at tale om oppustelige ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Oppustelig SUP Board for Yoga Board

Oppustelig SUP board til yoga bord giver endnu en ny måde for folk at øve yoga, den mest mirakuløse bevægelse på planeten, på vandet, det mest mystiske materiale i verden.

Først og fremmest skal du begynde at tale om oppustelig SUP bord til yoga bord selv. Det bruger den avancerede teknologi kaldet dropstitch. Hvad er dropstitch på jorden? Dette materiale gør det muligt for os at fremstille oppusteligt SUP-bord til yoga bord med flad overflade, der kan opblæses til rockhard hardhed. Du får hard-shell performance sammen med den nemme transport og opbevaring af en oppustelig. Hvad gør det muligt? Tusindvis af fine tråde. Processen starter ved at forbinde to stykker polyestervævet støvstof med tusindvis af fine polyester trådlængder. Hver nål syr en kontinuerlig, jævnt fordelt tråd frem og tilbage mellem de to stykker vævet stof og låses sammen i en utrolig stærk enhed. Dernæst påføres en lufttæt belægning på yderfladerne på begge sider af materialet. Den egentlige samleproces involverer arbejdskrævende limning af sidevægsmaterialet til de øverste og nederste stykker af dropstitch-materialet. Derefter limes et dekorationsbånd over hver omgangssøm for et n lufttæt slutprodukt. Hvad du har nu er en super stærk konstruktion, der kan opblæses til tryk på op til 20 pund pr. Kvadrat.

Hot Tags: oppustelig sup board for yoga bord, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like