Oppusteligt racing SUP-bord til konkurrence

Oppusteligt racing SUP-bord til konkurrence

Produktdetaljer: Oppustelig Racing SUP-bræt til konkurrence Når det kommer til surfing, er det første udtryk, det efterlod hos mennesker, en spændende og hjertebankende vandsport, der kræver en dygtig teknik. Paddle boarding er dog meget forskellig fra surfing kræves professionel ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Oppusteligt Racing SUP-bord til konkurrence

Når det kommer til surfing, er det første udtryk, det efterlod hos mennesker, spændende og hjertebankende vandsport, der kræver højt kvalificeret teknik. Imidlertid er paddle-boarding ganske forskellig fra surfing krævet professionel teknik.

SUP-bord kaldes også stand up board-padling, med oprindelse i Hawaii, Amerika. I begyndelsen af 1960'erne   holdet, der hedder Beach Boys of Waikkiki, består af surfere, der gerne vil fotografere strandgæsterne, der prøver at lære surfingens reb, når de står på et udvidet surfebræt. Derfor er Beach Boys of Waikkiki et andet navn på SUP. SUP har vundet stigende popularitet overalt i verden i de senere år.   At effektivt styre adskillige   medlemmer i klubben, hvortil de blev ansat, akkrediterede surfinginstruktører, oprindeligt, står på SUP-bestyrelsen for at få et bedre overblik over, hvad der sker omkring dem, og se, hvor store bølger der kommer hen imod dem.

Hot Tags: oppusteligt racing sup board til konkurrence, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like