Oppusteligt paddling Stand Up Board

Oppusteligt paddling Stand Up Board

Produktdetaljer Oppustelig paddling Stand Up Board Wave Den bedste bølgeform til oppustelig padling-up-board er den bedste måde at skubbe bølgerne på begge sider af skråningen. Den farligste bølge er en bølge af bølger, der brister på et øjeblik. Hvis du støder på sådanne bølger, er det bedst at gå til ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer

Oppusteligt paddling Stand Up Board

Bølge

Den bedste bølgeform til oppustelig padling-stand up board er den bedste måde at skubbe bølgerne på begge sider af skråningen. Den farligste bølge er en bølge af bølger, der brister på et øjeblik. Hvis du støder på sådanne bølger, er det bedst at gå i hvile. Hvis du støder på en strøm, der trækkes ud af havet, når du surfer, skal du bare følge strømmen i retning af skråningen og gribe fat i bølgerne. Kast aldrig sikkerhedsfodstovet, og vælg at svømme tilbage. Det er bedst at hvile på bølgebordet og vente på redning.

Foldbar selvbeskyttelse

Når det oppustelige padlestand står op på bølgerne, kan du ikke trække sikkerhedsfodstovet og surfbrættet i hånden. Mennesker, der støder på gale hundebølger i det ydre havområde, skal hurtigt kaste den oppustelige padling stå op bordet tilbage og skynde sig at dykke i vandet for at gemme sig. Tror ikke, at det oppustelige surfbræt ikke betyder noget. Det er sværere end træpladen under fuldt pres, som kan bedøve dig. . Hvis du ser en vandmand forekomme eller blive bidt af en vandmand, skal du gå i land og hvile.

 


Hot Tags: oppustelig paddling stand up board, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like