Oppustelige familie bestyrelsen

Oppustelige familie bestyrelsen

Produktdetaljer: Oppustelig familiebræt Med hensyn til oppustelig stand-up-bordplade tænker folk altid på mange typer oppustelig SUP-bord, f.eks. Allround bord, racingbord, touring board, yoga bord og så videre. Da der er en stigende efterspørgsel efter unik variation på den oppustelige SUP ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Oppustelige familie bestyrelsen

Med hensyn til oppustelig opstigningsplade, tænker folk altid på mange typer oppustelige SUP-bord, såsom alt rundt bord, racerbræt, touring board, yoga bord og lignende. Da der er en stigende efterspørgsel efter unik variation på den oppustelige SUP-bord , mange producenter rack deres hjerne til at komme med at designe nye type opustelige SUP, der tiltrækker opmærksomhed fra kunder over hele verden. Oppustelige familiebræt er et af disse bestyrelser.

Oppustelige familiebræt er designet til at have kapacitet til flere mennesker til at stå på tavlen på én gang. Dette bord kan opdeles i 3 typer med hensyn til størrelse: 4,15m * 1,05m * 0,2m egnet til 6 personer, 4,5m * 1,25m / 1,45m * 0,2m egnet til 8 personer og 5,48mx1,45mx0,2m egnet til 10 personer. Oppustelige familiebræt kan tilpasses efter behov og behov efter behov fra kunder. Og dit logo kan også være korrekt indtrykt på tavlen.

Hot Tags: oppustelige familiebræt, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like