Oppustelig brættepadling for sjov

Oppustelig brættepadling for sjov

Produktdetaljer: Gummibådspadling til sjovt Oppustelig pladepadling begyndte i Australien. Fordi Australien er omgivet af havet, er klimaet varmt, og der er mange solskin og mindre regn, hvilket er befordrende for udviklingen af vandsport. Derfor er australiere især ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Oppustelig bordpadling for sjov

Oppustelige pladepadling begyndte i Australien. Fordi Australien er omgivet af havet, er klimaet varmt, og der er mange solskin og mindre regn, hvilket er befordrende for udviklingen af vandsport. Derfor kan australiere især lide oppustelig brætpadling. Inden europæerne flyttede ind, flød de oprindelige mennesker her, når de var på en kano, på havet og skyndte sig til bølgerne med en bladrig båd og gled derefter til dalen, som er forgængeren for at surfe.

Ydelsen til den oppustelige pladepadling er meget god.

Der er også et ordsprog om surfingens oprindelse: surfing stammer fra Hawaii-øerne, verdens surfingssted i slutningen af 1960'erne. I juni 1970 blev verdens første universelle samling designet og produceret af en surfentusiast-computertekniker, Schwans. Windsurfingbrættet blev patenteret, og windsurfingvarmen begyndte snart i området og spredte sig snart til Europa, Australien og Sydøstasien, og det var i Australien.


1_副本_副本

Hot Tags: gummibådspadling for sjov, bedst til salg

Undersøgelse

You Might Also Like