Oppustelige All Round SUP

Oppustelige All Round SUP

Produktdetaljer Oppustelig All Round SUP Dropstitch teknologi giver os mulighed for at opbygge oppustelige brædder med flade overflader, som kan opblæses til rockhard stivhed. Du får hard-shell præstation sammen med den nemme transport og opbevaring af en oppustelig. Hvad gør det muligt? Tusinder af ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer

Oppustelige All Round SUP

Dropstekteknologi giver os mulighed for at opbygge oppustelige brædder med flade overflader, der kan opblæses til rockhard stivhed. Du får hard-shell præstation sammen med den nemme transport og opbevaring af en oppustelig. Hvad gør det muligt? Tusindvis af fine tråde.

Processen starter ved at tilslutte to stykker polyestervævet støvstof med tusindvis af fine polyester trådlængder. Dette basismateriale er lavet i strimler fra fem til ti fod i bredden, og der kan bruges op til 400 nålehoveder i opsætningen. Hver nål syder en kontinuerlig, jævnt fordelt tråd frem og tilbage mellem de to stykker vævet stof og låser dem sammen i en utrolig stærk enhed.

Dernæst påføres en lufttæt belægning på ydersiden af begge sider af materialet. Sidevægsmaterialet er lavet af polyesterbaseret stof, der er belagt på begge sider. Polyester tråd anvendes i hele, fordi den er stærk, holdbar og har meget lidt stretch.  

Den egentlige samleproces involverer arbejdskrævende limning af sidevægsmaterialet til de øverste og nederste stykker af dråbematerialet. Derefter limes et bredt sømbånd over hver omgangssøm for et n lufttæt slutprodukt. Hvad du har nu er en super stærk konstruktion, der kan opblæses til tryk op til 20 pund pr. Kvadratcentimeter (psi).  

Dropstitch-et højteknologisk materiale, der giver os mulighed for at opbygge nye, innovative oppustelige brædder, der strækker sejler verden grænser.

Hot Tags: oppustelige allround sup, bedste, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like